+31 (0)6 52 44 26 27 marjolein@vanankman.nl

Wat is mijn connectie met de zorg?

Mijn gehele loopbaan ben ik werkzaam in de zorg en heb ik een connectie met de zorg. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik korte tijd in een algemeen ziekenhuis gewerkt op verschillende afdelingen. Daarna enkele jaren in de psychiatrie. Ondanks dat het werken als verpleegkundige niet helemaal mijn ding was, heeft de zorgsector / medische sector me altijd getrokken. Daarom ben ik als rayonmanager gaan werken in de farmaceutische industrie.

 

Farmaceutische Industrie

Met veel plezier heb ik 10 jaar in de farmaceutische industrie gewerkt, in een sales functie. Ontzettend veel heb ik daar geleerd. En wat ik het leukste vond was ten eerste het behalen van scherpe doelstellingen en ten tweede het onderhouden van contacten. In de promotie van diverse middelen heb ik veel ziektebeelden en hun behandeling leren kennen.

 

Contract Research Organizations

Na de geboorte van mijn dochter ben ik dichterbij huis gaan werken bij een ‘contract research organization (CRO)‘. Een bedrijf dat onafhankelijk onderzoek verricht naar mogelijk nieuwe geneesmiddelen. Hier was ik verantwoordelijk voor het werven van geschikte (patiënt) vrijwilligers voor deelname aan geneesmiddelen onderzoek. Dit begint met budgetbeheer, wervingsplannen maken (marketing), samenwerking aangaan met externe marketing partijen en eindigt met de financiële afronding voor de vrijwilligers na deelname. Ieder onderzoek heeft zijn eigen specifieke in- en exclusie criteria. Hierdoor was het iedere keer weer een uitdaging om voldoende geschikte vrijwilligers te vinden.

 

Zelfstandig Ondernemer

Na ruim 20 jaar loondienst werk ik nu als zelfstandige. Nog steeds heb ik mijn connectie met de sector zorg en welzijn. Ik werk graag voor zelfstandige ondernemers of MKB, bij voorkeur ondernemers werkzaam in de sector zorg of welzijn. Graag werk ik voor iemand met een duidelijke visie en doel, iemand die zelf tijd te kort heeft voor al zijn of haar werkzaamheden. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een CRO (contract research organization), een (huis- of tand-) arts, een therapeut of bijvoorbeeld een (loopbaan)coach.

Zie ook mijn LinkedIn of over mij.

Wil je meer over mij weten, een keer kennismaken of kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met me op.

Pin It on Pinterest