+31 (0)6 52 44 26 27 marjolein@vanankman.nl

Pakket prijzen website design en bouwen (exclusief BTW)

Heb jij nog andere ideeën of wensen die hier niet bij staan. Uiteraard kunnen we die bespreken.

Fijn als jij de volgende zaken aanlevert: je logo, je huisstijl kleurnummers en letterypes, beeldmateriaal en teksten. Niet inbegrepen is: je domeinnaam, de hosting en het SEO-proof maken van de website. Wil je graag hulp bij het SEO-proof maken van je website? Laat het mij dan weten. Heb je nog geen logo en/of huisstijl of wil je graag hulp bij het maken van je teksten en afbeeldingen? Ik heb diverse tekstschrijvers in mijn netwerk, ik help je graag! 

Uiteraard kan ik ook de hosting voor je regelen en je domeinnaam claimen.

Bij de bouw van de website maak ik gebruik van plugins en een thema waardoor ik meer toegang heb tot functionaliteiten. Het geeft ook zekerheid dat de software wordt doorontwikkeld en bij problemen kan ik een beroep doen op de ontwikkelaars. De licentiekosten zijn inbegrepen

Voor een goedwerkende, veilige WordPress website is het van belang dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Denk hierbij aan updates van Plugins of Thema, WordPress, en het maken van back-ups van je website. Doe je dit niet dan loop je het risico om gehackt te worden. Wil je dit ook liever uitbesteden? Je kunt je website al voor € 25,00 per maand (exclusief btw) door mij laten onderhouden.

* Let op: dit certificaat zelf is niet altijd bij prijs inbegrepen, dit wisselt per hosting.

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Als de website niet door mij is gebouwd controleer ik van te voren of ik jouw website in onderhoud kan en wil nemen.
Een onderhoudscontract kun je afsluiten voor een (on)bepaalde periode en is per maand opzegbaar.
Het onderhoudspakket is exclusief eventuele bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die tijdens updates naar voren komen. Uiteraard informeer ik je vooraf wat er moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn.

Wil je wel onderhoud voor je website maar niet iedere twee weken?
Geen probleem, we kunnen samen de frequentie afspreken tegen mijn uurtarief.

VANankman - Onbezorgd groeien

Marjolein Nankman
E-mail: marjolein@vanankman.nl
Mobiel: +31 (0)6 52 44 26 27

KvK: 82297010
BTW: NL002992948B53

Wat doet een Virtual Assistant

Een Virtual Assistant (VA) is een ondernemer die andere ondernemers of MKB ondersteunt door ze tijdrovende randzaken uit handen te nemen. Een VA is een sparringpartner, een helpende hand, iemand die ondersteunt en adviseert. Een VA werkt op afstand en is flexibel inzetbaar. Ze werkt met veel verschillende online tools en haar taken zijn heel divers. Ze neemt werk uit handen waardoor ondernemers meer tijd hebben voor die dingen die ze graag doen en waar ze goed in zijn. Hierdoor zal hun bedrijf groeien en zal de ondernemer meer rust en balans ervaren.

Pin It on Pinterest