+31 (0)6 52 44 26 27 marjolein@vanankman.nl

Herken jij het als drukke ondernemer dat je niet alle werkzaamheden kunt doen die je zou willen doen? Of kun je niet de kwaliteit leveren die je graag zou willen leveren? Moet je vaak ‘nee’ verkopen omdat je het te druk hebt. Dan zou het uitbesteden van werkzaamheden ook iets voor jou kunnen zijn! Er zijn wel 250 werkzaamheden die je kunt uitbesteden!

De meerwaarde van een Virtual Assistant voor jou bedrijf en het uitbesteden van werkzaamheden

Een Virtual Assistant is een zelfstandig ondernemer die jou ondersteunt met diverse werkzaamheden. Over het algemeen doet ze dit op afstand. Ze is een sparringpartner, ook iemand die adviseert maar is bovenal vooral een helpende hand. Daar waar jij tijd te kort komt voor de zaken waar je het liefst mee bezig bent, of daar waar jij tegen werkzaamheden aanloopt die je liever niet doet, kan een Virtual Assistant uitkomst bieden. Ze denkt met je mee over de groei die jij voor je bedrijf wilt realiseren en hoe je dit aan kunt pakken.

Met welke werkzaamheden kan een Virtual Assistant jou dan helpen?

Dat kunnen heel diverse werkzaamheden zijn. Er zijn Virtual Assistants die zich volledig richten op administratieve ondersteuning en of klanten contact. Ook zijn er Virtual Assistants die zich liever bezig houden met het helpen van je online zichtbaarheid. Zo kunnen ze je helpen aan een nieuwe website of helpen met het maken en plaatsen van content op jouw social media kanalen. Iedere Virtual Assistant heeft haar eigen expertise en diensten aanbod. Wat Virtual Assistants verder met elkaar gemeen hebben is dat ze er naar streven om jou met je bedrijf te ontzorgen zodat jouw bedrijf kan groeien.

Redenen om een Virtual Assistant in te schakelen zijn heel divers en wisselen per ondernemer.

Ik noem er enkele: Je to do lijst wordt steeds langer, je wil je bedrijf laten groeien, je loopt tegen steeds meer frustraties aan omdat je voor je gevoel steeds te weinig tijd hebt voor de dingen die je zo graag doet, je maakt structureel overuren en hebt minder tijd voor je gezin, je mist mogelijk kennis bij bepaalde werkzaamheden, je hebt een hekel aan bepaalde werkzaamheden, je mist een sparringpartner of iemand die kritisch naar je werk kijkt, je wilt nieuwe creatieve ideeën verder uitwerken maar het ontbreekt je tijd.

Een Virtual Assistant, wat brengt het jou en jouw bedrijf nu concreet?

  • Meer rust, structuur en overzicht
  • Je wint tijd voor nieuwe werkzaamheden of privé
  • Omzetstijging
  • Bedrijfsgroei
  • Je verricht meer werk in minder tijd
  • Lagere kosten dan wanneer je iemand in loondienst hebt
  • Meer focus in je werkzaamheden
  • Werkplezier neemt toe
  • Er is altijd iemand die meedenkt, kritisch kijkt en een spiegel kan voorhouden
  • Betere balans tussen werk en privé

 

Welke 250 werkzaamheden kun je uitbesteden aan een Virtual Assistant?

Dat zijn er al snel te veel om op te noemen. Je kunt in eerste instantie denken aan alles wat er geregeld moet worden om jouw business goed georganiseerd te laten draaien. Afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt uitbesteden zou het in sommige situaties verstandig kunnen zijn om meerdere Virtual Assistants in te schakelen voor specifieke taken. Dit vanwege de specifieke expertise die wisselend is per Virtual Assistant.

Wil je een overzicht met maar liefst 250 werkzaamheden die je kunt uit besteden? Klik hier en neem een kijkje bij VA school!

Lijkt het je ook wat, een samenwerking met een Virtual Assistant? Zie je veel voordelen? Heb je werkzaamheden die je heel graag zou willen uitbesteden? Zou het inschakelen van een Virtual Assistant voor jou een perfecte oplossing zijn? Of zou je hier meer over willen weten?

Neem dan contact op, ik kijk graag samen met jou of ik iets voor je kan betekenen.

Pin It on Pinterest